Allt inom takläggning i Göteborg

Ytbehandlad betongtakpanna St Eriks
Luftningspanna
Broschyr S:T Eriks

Hur har ditt tak klarat vintern?

Passa på att byta tak i sommar/höst. Den tuffa vintern har gått hårt åt alla tak genom regn med efterföljande kyla som frostsprängt och sedan tö med mer väta och kyla, mycket värre kan det inte bli för taket. Låt oss titta på ditt tak och lämna en offert. Vi säkrar huset inför nästa vinter.

Så har man ju det estetiska också. Ett nylagt tak, med ny plåtgarnering, skyddar inte bara huset mot regn, vind, kyla och snö utan lyfter även utseendet flera steg. Man har ju möjlighet att sätta sin egen prägel och anpassa efter dagens färgideal.

Att lägga nytt tak är att förvalta sitt kapital och värdesäkra huset för lång tid framåt. Vänta inte tills det läcker in då har man större kostnader i form av röt- och fuktskador.

Tak i världsklass tar hand om totalentreprenaden

Vi tar hand om hela projektet från rivning och bortforsling av gammalt takmaterial till läggning av nytt tak, inklusive plåtarbeten med hängrännor och övrig takplåt.

Vi säljer kvalitetsprodukter inom tak

Välj bland Mjöbäckspannan och S:t Eriks många allternativ och matcha med fasadfärgen. Vi lägger även lertegel såsom Rauenberger och Vittinge.

Ladda hem en broschyr från S:t Eriks!

Tak i Världsklass arbetar huvudsakligen i Göteborg, Kungälv, Tjörn och Stenungsund med omnejd. Våra kunder är privatpersoner och företag, föreningar och kommunala förvaltningar.

Vänta inte, ring för en offert!
mvh Tommy Carlsson